Actualitat Notícies

28/6 a Xirivella, Café amb Europa

Xirivella és un dels 35 municipis espanyols seleccionats per al desenvolupament de la iniciativa impulsada per la Comissió Europea "Parla d'Europa en la teua ciutat".
28/6 a Xirivella, Café amb Europa

El Ajuntament de Xirivella se suma a aquesta iniciativa a través del debat ciutadà Café amb Europa., que es celebrarà el pròxim 28 de juny a Xirivella a partir de les 12:00h, en el Centre Cívic Ernest Lluch (C/Montealegre, 6).

En aquest debat, les persones assistents podran intercanviar idees, resoldre dubtes i elevar propostes de forma directa a Teresa Frontán, cap de Comunicació de la Comissió Europea a Espanya.

La informació recaptada serà traslladada als representants de la eurocámara el pròxim 2 de juliol en la sessió inaugural del Parlament Europeu. Allí es decidirà l'estratègia per a construir el futur d'Europa.

Alguns dels assumptes que se solen tractar en aquests debats són l'ocupació, la immigració, les iniciatives en matèria d'igualtat, ajudes, fons europeus, la convivència multicultural, el turisme, la sostenibilitat, acords comercials, oportunitats per a professionals, drets socials, agricultura, infraestructures o comunicacions, entre altres.

No hi ha agenda predeterminada, es pot plantejar qualsevol tipus de pregunta, reflexió o proposta en matèria europea. L'aforament és limitat pel que és necessària la inscripció prèvia en el següent enllaç: 

https://www.cafeconeuropa.eu/inscribete/

+info: https://www.xirivella.es/es/noticies-xirivella/xirivella-acoge-un-nuevo-debate-sobre-europa/

Us esperem!!

© 2015 - Ajuntament de Xirivella - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball