Actualitat Notícies

PATSECOVA. Període d'exposició pública i consultes

S'inicia el període de consulta i participació pública de la Versió Preliminar del PATSECOVA
PATSECOVA. Període  d'exposició pública i consultes

El Pla d'Acció Territorial Sectorial del Comerç de la Comunitat Valenciana, definirà els criteris, directrius i orientacions territorials perquè l'ordenació comercial es desenvolupe de forma coherent amb la planificació territorial, assegurant la seua coherència amb els objectius de qualitat de vida i desenvolupament sostenible contemplats en la legislació valenciana d'ordenació del territori i protecció del paisatge, i la seua contribució eficaç als mateixos.

El Pla ho promou la Generalitat a través de la Direcció General de Comerç i Consum de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball. 

El Pla ho promou la Generalitat a través de la Direcció General de Comerç i Consum de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball.  

 

Els objectius bàsics del Pla d’Acció Territorial Sectorial del Comerç de la Comunitat Valenciana són:

1)      Incrementar la importància del sector comercial minorista en l’economia valenciana.

2)      Impulsar la creació de nou ocupació de qualitat en el comerç.

3)      Propiciar la diversitat comercial, el servici i la proximitat del comerç als consumidors.

4)      Fomentar un desenvolupament comercial intel·ligent, sostenible i coherent con la resta d’instruments i plans urbanístics i territorials.

5)      Crear un marco d’actuació més transparent, objectiu i participatiu que facilite la iniciativa empresarial.

6)      Reduir la emprenta mediambiental del comerç.

7)      Estimular el consum responsable..

S'inicia el període de consulta i participació pública de la Versió Preliminar del PATSECOVA

El DOGV ha publicat avui, dia 3 de juny de 2016, la Resolució, de 27 de maig de 2016, del conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual se sotmet a consulta i participació pública l'estudi ambiental i territorial estratègic, estudi de paisatge, pla de participació pública i versió preliminar del Pla d'Acció Territorial Sectorial del Comerç de la Comunitat Valenciana. Amb aquest anunci es dóna inici al període de consultes i participació pública. Aquest període, conforme va acordar el Consell, es perllongarà durant un període de 4 mesos.

Durant aquest període, qualsevol persona o entitat interessada podrà accedir a la documentació del Pla i presentar les observacions, suggeriments i al·legacions que considere.

Pot accedir la documentació de la versió preliminar punxant ací. En aquest apartat s'expliquen les diferents formes en què pot fer arribar les seues observacions o suggeriments.
 
© 2015 - Ajuntament de Xirivella - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball