Actualitat Notícies

PROGRAMA DIGITALITZA LA TEUA EMPRESA

Des de la Regidoria de Comerç i Mercats de l’ajuntament de Xirivella i concretament des de l’AFIC, s’informa de la posada en marxa del programa «Digitalitza la teua empresa», per a la creació de pàgines web debades dins el projecte AFIC-web i dirigit a comerciants i professionals.
PROGRAMA DIGITALITZA LA TEUA EMPRESA

Es tracta d’una ferramenta totalment gratuïta integrada amb el Mapa de Comerç de proximitat de la Comunitat Valenciana, que permet a les empreses crear la seua pròpia pàgina WEB personalitzada. A més de la informació rellevant del seu negoci, els comerços i professionals poden publicar productes, promocions i els serveis que ofereixen. A la pàgina del portal del comerciant disposen de tutorials per la seua perfecta realització.

AFIC-WEB, COMERCIANTS I PROFESSIONALS, pot utilitzar-se com a web principal del comerç si encara no compten amb cap, però si ja en tenen, pot ser complementaria per a millorar el seu posicionament en buscadors (google entre altres) i per tant, les possibilitats de localització del comerç per part de potencials compradors.

Per a poder participar han de reomplir el formulari que els enviem. Si no l’ha rebut o té qualsevol dubte, pot posar-se en contacte amb l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial-AFIC

mail: afic@xirivella.es

telf 963836424

FORMULARI

© 2015 - Ajuntament de Xirivella - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball