Actualitat Notícies

Programació VII Fira del Comerç de Xirivella

Per seté any consecutiu l'Ajuntament de Xirivella organitza la Fira del Comerç i de les Associacions, a l'avinguda de la Constitució i a la plaça de la Concòrdia de la ciutat del 27 al 29 de maig

Consulta la programació completa fent cli ací

 

7A FIRA DEL COMERÇ I ASSOCIACIONS DE XIRIVELLA 18/05/2016

7a Fira del Comerç i Associacions

Consulta el programa complet fent clic ací

Per seté any consecutiu l'Ajuntament de Xirivella organitza la Fira del Comerç i de les Associacions, a l'avinguda de la Constitució i a la plaça de la Concòrdia de la ciutat del 27 al 29 de maig. Més d'una vintena de comerços locals i una altra vintena d'associacions del municipi participaran durant tres dies en esta gran trobada anual.

És una gran oportunitat per als comerços locals perquè poden exposar lliurement en el seu estand els productes de primera qualitat. Es pretén que siga un punt de trobada entre comerciants i clients o potencials clients amb la intenció de deixar clar que a Xirivella hi ha una àmplia gamma de béns i serveis que es poden adquirir sense eixir de la ciutat.

D'altra banda, les associacions troben en esta Fira una bona ocasió per difondre la intensa activitat que realitzen dia a dia: des d'associacions solidàries fins reivindicatives. La intenció és promoure l'associacionisme i impulsar les sinergies entre les mateixes organitzacions i amb la ciutadania.

 

 

Per a l'alcalde de Xirivella, Michel Montaner, "la Fira ha de tornar a recuperar el seu esperit participatiu. Associacions i comerciants units, fent ciutat, movent Xirivella. Una fira transversal: per a totes les edats i estils de vida. Perquè Xirivella s'està movent i s'està reactivant. I això només és possible gràcies al comerç local que dóna ocupació i les associacions que lluiten dia a dia per aconseguir els seus objectius".

La regidora de Participació Ciutadana, Eva Solá, explica que les associacions de Xirivella són un eix vertebrador de l'acció social. "No podem imaginar la vida municipal sense el seu activisme. És de justícia reconéixer-ho obertament i fer tot els possibles per a enfortir-les. La fira d'Associacions és un espai de visibilitat i de trobada entre la ciutadania i el moviment associatiu. Convidem els veïns i veïnes a eixir al carrer estos dies, acostar-se a la fira i interessar-se per la tasca de cada associació. Se sorprendran de la gran varietat d'accions que hi ha al nostre municipi".

 Inici

© 2015 - Ajuntament de Xirivella - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball