Actualitat Notícies

Subvencions municipals per a autònoms i microempreses-COVID19

L'Ajuntament de Xirivella té obert el termini per a sol·licitar les ajudes municipals destinades a persones autònomes i microempreses afectades per la Covid19. Recordem que el Termini Finalitza el 18 de setembre
Subvencions municipals per a autònoms i microempreses-COVID19

Els beneficiaris obtindran una subvenció directa d'entre 300 i 900 euros, segons el grau d'afectació de la seua activitat derivada de la paràlisi econòmica durant l'estat d'alarma. Podran accedir a aquesta línia de subvencions els autònoms i pimes domiciliats a Xirivella amb menys de 10 treballadors i el volum de negoci dels quals anual no supere el milió d'euros.

Rebran la màxima subvenció, 900 euros, aquells negocis que es van veure abocats al tancament durant l'estat d'alarma i que operen en un local llogat. Si el local és en propietat, els beneficiaris rebran 600 euros. Per als negocis que van sortejar el tancament però van veure reduïda la seua facturació en un 50% o més, les ajudes disposades són de 500 euros si el local és llogat i 300 si es tracta d'un local en propietat. La quantitat total destinada és de 168.250 euros.

La concessió de la subvenció s'efectuarà en règim de concurrència competitiva, establint-se com a criteri de valoració la data i hora d'entrada que figuren registrades en la sol·licitud. En cas de no presentar la documentació completa, es considerarà com a data de Registre d'Entrada la de l'última presentació de documents. La concessió d'ajudes es realitzarà fins a esgotar el crèdit disponible.

La convocatòria i els formularis es poden obtindre en els següents enllaços:

AJUDES A AUTÒNOMS I MICROEMPRESES: CONVOCATÒRIA

ANNEX I

ANNEX II

ANNEX III

Fitxa manteniment tercers

Presentació ÚNICAMENT per seusede electrònica: https://sede.xirivella.es/ficha-procedimiento/116

© 2021 - Ajuntament de Xirivella - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball