Actualitat Notícies

VII Fira del Comerç i Associacions

VII Fira del comerç que es celebrarà els dies 27, 28 i 29 de maig
VII Fira del Comerç i Associacions

Per setè any consecutiu l'Ajuntament de Xirivella organitza la Fira del Comerç i de les Associacions, a l'avinguda de la Constitució i a la plaça de la Concòrdia de la ciutat.

Des de fa unes setmanes es treballa intensament des de la Regidoria de Desenvolupament Local i des de la Regidoria de Participació Ciutadana perquè tot estiga llest del 27 al 29 de maig i poder acollir com es mereix els milers de persones que cada any passen per Xirivella.

És una gran oportunitat per als comerços locals perquè poden exposar lliurement en el seu estand seus productes de primera qualitat. Es pretén que siga un punt de trobada entre comerciants i clients o potencials clients amb la intenció de deixar clar que a Xirivella hi ha una àmplia gamma de béns i serveis que es poden adquirir sense eixir de la ciutat.

D'altra banda, les associacions troben en esta Fira una bona ocasió per difondre la intensa activitat que realitzen dia a dia: des d'associacions solidàries fins a reivindicatives. La intenció és promoure l'associacionisme i impulsar les sinergies entre les mateixes organitzacions i amb la ciutadania.

© 2015 - Ajuntament de Xirivella - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball